Promo 100% bonus - a bon

Uplati a bonom i ostvari 100% bonus

WWin poklanja svim korisnicima 100% BONUS na prvu uplatu a bonom sve do 50KM.

Kako uzeti bonus

Prijavite se (registrirajte se).

Potvrdite svoju email adresu i učitajte sliku valjanog identifikacijskog dokumenta.

Nakon što izvršite uplatu na svoj WWin račun putem a bona, 100% uplaćenog iznosa (maksimalno 50KM) bit će nadodano na Vaš korisnički račun.

Uvjeti sudjelovanja

Ova bonus ponuda vrijedi samo za WWin korisnike koji izvrše uplatu na korisnički račun putem a bona. Bonus će biti dodjeljen samo igračima koji imaju potvrđenu email adresu i potvrđen identifikacijski dokument.

Ukoliko se izvrši uplata a bona prije nego je potvrđen email i identifikacijski dokument, bonus neće biti dodjeljen. Bonus će biti dodjeljen na sljedeću uplatu a bonom nakon što je potvrđen email i identifacijski dokument.

Novac sa kojim je ostvaren bonus potrebno je minimalno 1x odigrati da biste ga mogli isplatiti.

Iznos uplate bonusom ne ulazi u dobitak (iznos bonus dobitka - bonus uplata = stvarni dobitak)

Promotivni iznos nije moguće isplatiti i moguće ga je iskoristiti na sportsko klađenje, klađenje uživo te diplomat slot igrama.

Minimalni broj parova i minimalna kvota za odigravanje sa promotivnim iznosom bit će vidljiva na listiću prilikom odigravanja listića.

Bonus važi samo za jedan kladioničarski račun po osobi. Ako postoji opravdana sumnja u zloupotrebu pravila (otvaranje lažnih kladioničkih računa) wwin.com zadržava pravo da oduzme bonus i sve njime ostvarene dobitke.

Organizator promocije zadržava pravo izmjene ili povlačenja ove ponude u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti.

Izvrši uplatu
Pronađi najbližu lokaciju

loading